pátek 7. srpna 2020

Pálava

Druhý den našeho výletu po jižní Moravě jsme se vypravili na Pálavu.

Pavlov, Dívčí Hrad, procházky mezi vinohrady... krásné to bylo

Přeji vám krásný další horký den a děkuji za vaše zastavení :)

6 komentářů:

  1. Vinařský kraj stojí za návštěvu. Je tam krásně a teploučko.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No až moc, byl jsme tam tři dny a ohřáli jsme se tedy pořádně :)

      Vymazat
  2. Jak se vám líbil archeopark? Moje nejstarší dcera ho ještě před mateřskou rozjížděla. Nastoupila tam po půl roce provozu. Vzápětí tedy zjistila, že je těhotná, ale pracovala tam až do nástupu na mateřskou. Chtěla se tam vrátit, ale vyštvala ji v podstatě kamarádka, kterou doporučila za sebe po dobu mateřský. Takže zůstala v rodném městě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako jo, je to zajímavá podzemní expozice v autentických místech kde vykopávky probíhaly a kde pravěcí lidé žili, ale pavilón antrophos v Moravském zemském muzeu v Brně se mi líbil víc.

      Vymazat
  3. Krásné fotečky z Pálavy ale mě vhání slzy do očí,tam byla moje sestra naposledy před pár lety na dovolené,ale já ji vídím stále jak byla šťastná. Nejde to nějak z hlavy.Asi bych potřebovala vypít ten koš vína abych se vzpamatovala..Nebudeš se zlobit když jsem si tě vložila na seznam oblíbených pod jménem ,,Vlasty cestičky,,?pa Miluš

    OdpovědětVymazat
  4. Miluško jsem ráda, že jsi můj blog objevila a zlobit se určitě nebudu :) Už jsem chtěla Cestičky odpískat úplně, ale nějak mi to nedalo, je tu přece jenom dvanáct let života. Ještě uvidím co se stane až se vypne blog.cz jestli zmizí všechny fotky, tak asi definitivně přesídlím na druhý blog... no uvidíme, uvidíme :)

    OdpovědětVymazat

Oblíbené příspěvky